روانشناسی, توسعه فردی

چرا زیاد فکر میکنم؟آسیب های زیاد فکر کردن

چرا زیاد فکر میکنم؟ راه رهایی از افکار منفی

چرا زیاد فکر میکنم؟

کسانی که دائم در حال فکر کردن و خیال بافی های بیهودده و منفی هستند، از خود بارها پرسیده‌اند من چرا زیاد فکر میکنم؟ چرا آشوب ذهنی دارم؟ چرا همش منفی بافی میکنم؟ و… زیادفکر کردن عواقب بسیاری دراد از جمله عواقب آن درست انجام دادن کارها، اظطراب، ترس، عدم رسیدن به خواسته‌ها و ارزوهایتان و بدترین اسیب آن افسردگی و همهمه ذهنی است که شما را از زندگی بیزار می‌کند. حال شاید از خود بپرسید چطور فکر نکنم؟  پس باید به دنبال راهی باشید تا از این مشکل رهایی پیدا کنید. من در این مقاله به شما کمک می‌کنم تا عواقب آن را بشناسید و راه های مقابله با آن را بفهمید.

اما اگر می‌خواهید با راهکار های عملی و ساده به طور کامل در زندگی از شر افکار منفی و خیال بافی های بیهوده رها شوید با افکار مثبت و تجسمات ذهتی مثبت و هدفمند به آرزو ها و موفقیت برسید کتاب فکر و خیال زیادی ممنوع از سایت کاغذی با بهترین قیمت تهیه کنید و بخوانید.

شما باید ذهنتان را مدیریت کنید و به آن استراحت دهید. اما قبل از دانستن روش های مدیریت ذهن باید دلیل فکر کردن و منفی بافی های خود را پیدا کنید. در اینجا چند نمونه از دلایل زیاد فکر کردن را خواهم گفت.

دلایل زیاد فکر کردن:

چرا زیاد فکر میکنیم؟:

_اظطراب و ترس: می‌توان مهمترین دلیل زیاد فکر کردن بسیاری از افراد داشتن ترس و اظطراب است. اینجور افراد دائم در حال فکر کردن به این هستند که نکند خراب کنم؟ شاید نتوانم، من بی‌عرضه هستم و …

این سوال های بیهوده باعث می‌شود شما دائم به سراغ افکار منفی بروید. پس از همین حالا به موفقیت خودتان ایمان خالص داشته باشید و اصلا به سراغ سوالات و افکار منفی نروید.

به کارگاه ذهن خود افکار مثبت ببخشید و از کارگاه ذهن خود افکار مثبت برداشت کنید و همچنین تمام تجسمات و خیال هایتان درباره موفقیت شما باشد.

_کمال‌گرا بودن: افراد کمال‌گرا به کسانی می‌گویند که همیشه دوست دارند کاری را به بهترین نحو انجام دهند و به جزییات خیلی دقت می‌کنند، این افراد اگر کاری را درست انجام ندهند و خود را دائم سرزنش می‌کنند که چرا نشد؟ من نمی‌توانم، من بدرد نخورم و …

از آنجایی که کمال‌گرایان زیاد به جزییات دقت می‌کنند، همیشه درحال فکر کردن به این هستند که چرا؟ و این سوالات زندگیشان را نابود می‌کنند.

اگر کاری را درست انجام ندادید نگویید من بی‌عرضه‌ام به جاش بگویید نسبتا کافی نبود من بهتر خواهم شد.

_روبه‌رویی با اتفاقات ناشناخته و عدم قطعیت: برخی افراد هنگامی که به موضوعی جدید و ناشناخته برمی‌خورند مغز آنها انواع سناریو و اتفاقات ممکن را می‌سازد. مثلا در مصاحبه با شرکتی دائم می‌گوید اگر این را گفت من چی بگویم، اگر این سوال را پرسید چه جوابی بدهم، اگر… و این باعث به هم ریختگی ذهنتان خواهد شد.

پس از حالا فقط کار درست را در این مواقع انجام دهید و به هیچ چیز فکر نکنید.

_عادت به زیاد فکر کردن: این نوع افراد کلا در حال فکر کردن هستند، هنگام غذا، خواب، کار، مهمانی و … این نوع فکر کردن برایشان مانند یک عادت شده و به سختی این مشکل به آنها چسبیده

اگر جزو این افراد هستید یک توصیه دارم که فقط در زمان حال زندگی کنند و نه به آینده و نه به گذشته فکر نکنند. فقط فقط مثبت اندیشی و زندگی در زمان حال

حال می‌خواهم چند راهکار مدیریت فکر را بگویم. اما فراموش نکنید اگر می‌خواهید راهکارهای عملی و تمرینی بهتر برای رهایی از فکر کردن یاد بگیرید کتابی که در تیتر اول معرفی کردم بخوانید.

چرا زیاد فکر میکنم؟ مدیریت افکار خود

چطور فکر نکنم؟ راه کارهایی برایر هایی از فکر و خیال بیهوده:

_مدیتیشن و آرام کردن ذهن:

برای ارامش خود مدیتیشن کنید و ذهن خود را از همهمه و اشوب رها و آرام سازید. اگر در ذهن شما اشوب باشد نمی‌توانید درست تصمیم بگیرید و افکار منفی بر شما چیره می‌شوند. پس در برنامه روزانه خود مدیتیشن را قرار دهید.

آرامش باعث می‌شود تا کار هارا خلیل راحت و بدون استرس انجام دهید و از زیاد فکر کردن و همهمه ذهنی رها شوید.

_عزت نفس خود را افزایش دهید:

عااشق خود باشید و برای خودتان ارزش قائل بشوید. شما فردی کاملا مهم و محترم هستید و هیچ وقت نباید خود را در برابر دیگران کوچک جلوه دهید.

عزت نفس باعث می‌شود که به اتفاقات بعد از هر چیز فکر نکنید و به خودتان مطئمن باشید که می‌توانید و این باعث می‌شود تا شما زیاد فکر نکنید. عزت نفس باعث می‌شود کاری که به شما سپرده شده است را خیلی خوب انجام دهید و اگر هم اشتباه کردید خود را سرزنش نکنید و به آن فکر نکنید.

برای افزایش عزت نفس و عاشق خود شدن می‌توانید کتاب اول عاشق خودت باش را از سایت کاغذی با قیمت مناسب تهیه نمایید.

_نوشتن افکار و احساسات:

افکار خود را بنویسید. این کار باعث می‌شود تا ذهن شما ارام شود و یکمی خالی شود. هرکاه افکاری به سراغتان آنهارا بنویسید و سعی کنید به آنها فکر نکنید. نوشتن افکار و احساسات باعث رهایی از اظطراب و ترس نیز خواهد شد.

افکار منفی نباید در ذهن شما بمانند این باعث از بین بردن ذهن خواهد شما فقط در زندگی باید افکار منفی را در ذهنتان باقی بگزاردی و بزارید انها رشد کنن تا از شما فردی موفق بسازنند.

_ورزش کردن را جدی بگیرید:

ورزش و فعالیت بدنی راه استراحت دادن به مغز است. ورزش ذهن شما را آرام می‌کند و شما شاداب تر خواهید بود. ورزش همچنین باعث رهایی شما از ترس و اظطراب می‌شود. ذهن شما را برای دقایقی خالی می‌کند. بدنتان را سالم نگه می‌دارد و کلی خواص دیگر.

پس برای رسیدن به آرامش و خالی شدن ذهن خود و رسیدن به شادابی ورزش کردن را جدی بگیرید و هر روز ورزش کنید حتی اگر پیاده روی باشد.

نتیجه پایانی

شما اگر بخواهید به موفقیت و زندگی ایده‌ال خود برسید تنها با رهایی از افکار منفی، خیال بافی بیهوده، ترس و اظطراب ممکن نیست و نخواهد بود. پس به نکاتی که در این مقاله گفتم دقت کنید تا افکار منفی زندگی شما را نابود نکند.

در زندگی موفق باشید.

 

author-avatar

درباره عرفان نامی

من، عرفان نامی، از کودکی علاقه‌ زیادی به ورزش، به‌ویژه فوتبال داشتم و این علاقه به مرور زمان به عشق واقعی تبدیل شد. با رشد و آشنایی بیشتر با دنیای تکنولوژی، به حوزه‌های سئو، تولید محتوا و کدنویسی علاقه‌مند شدم و اکنون در این زمینه‌ها فعالیت دارم. مطالعه، به خصوص در زمینه کتاب‌های روانشناسی و توسعه فردی، بخش جدایی‌ناپذیر زندگی من است و به من کمک می‌کند تا هم در کار و هم زندگی شخصی بهتر عمل کنم. همچنین علاقه‌ام به بازی‌های کامپیوتری را همواره حفظ کرده‌ام و از این سرگرمی لذت می‌برم. امیدوارم مقالاتی که در سایت کاغذی منتشر می‌کنم برای شما مفید باشد و از آن‌ها استفاده کنید. موفق باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *